Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter


Frågor & svar

Frågor & svar

1.  Hur lång är leveranstiden?

Made By Roz tillämpar förskottsbetalning till bankgiro eller med Swish. När din betalning registrerats skickar vi dina varor med posten. Posten lovar utdelning inom 1-3 dagar efter postning, oftast klarar de utdelning redan dagen efter postning.

2.  Det är bråttom, jag behöver min beställning imorgon.

Made By Roz tillämpar förskottsbetalning till bankgiro eller med Swish, det betyder att inga beställningar skickas innan betalning kommit in till oss. En bankgirobetalning syns oftast hos mottagaren 1-2 vardagar efter betalning medans Swish ska synas direkt eller senast dagen efter betalning. För ännu snabbare hantering kan du föra över pengar till vårt konto i Swedbank, hör i så fall av dig via mail.

Är det så bråttom att du inte kan vänta på Postens vanliga utdelning (1-3 dagar efter postning) kan du välja express som fraktalternativ, då får du ditt brev levererat med bud senast kl. 10.00 dagen efter att din inbetalning registrerats, gäller måndag-fredag. Postens avgift om 110 kr tillkommer. För att detta ska vara möjligt måste din betalning vara registrerad senast kl 15.30.

Det finns även möjlighet att hämta dina varor direkt. För detta alternativ krävs mailkonversation med oss.

3.  Jag vill lägga till varor till min beställning.

Är det ett fåtal varor du vill lägga till (2-3 st) kan du skicka ett mail till info@madebyroz.se så lägger vi till varorna till din beställning.

Är det fler varor gör du en ny beställning och skriver tillägg till orderXX i fältet för meddelande till butiken, du byter ut XX till det orderid som ska kopplas samman med din nya beställning.

4.  Jag ångrar mitt köp, hur gör jag nu?

Skicka ett mail till info@madebyroz.se så annulerar/makulerar vi din beställning.

5.  Jag saknar en vara.

Finns varan på sidan men står som slutsåld är varan tillfälligt slut i lager och kommer in igen inom snar framtid.

Hittar du inte en tidigare vara på sidan har den utgått ur sortimentet.

Letar du efter en specifik vara kan du maila till info@madebyroz.se och beskriva hur varan ser ut så kan vi försöka hjälpa till med att ta hem den varan.

6.  Är varorna ni säljer nickelsäkra?

Made By Roz tar endast hem nickelsäkra varor, alla varor hos Made By Roz är alltså nickelsäkra. Varorna testas även med Apotekets nickeltest innan de läggs ut på sidan.

Att varorna är nickelsäkra innebär att de inte överstiger EUs gränsvärde för hur mycket nickel ett föremål får avge, detta gäller föremål som kommer i direkt och långvarig kontakt med huden.

7.  Klipper ni metervaror per meter eller i en hel längd?

Om det i produkttexten står ex "priset avser 1 meter, klipps i önskat antal meter" betyder det att du får en hel längd med det antal meter du beställt och inte delar klippta i meterbitar. På vissa varor anges dock en maxlängd som går att få, beställer du mer än maxlängden kommer den vara du beställt komma i flera delar.

Ex 1: Du beställer 3 meter snöre/band, du får då en hel längd på 3 meter och inte 3 st enmetersbitar.

Ex 2: Du beställer 3 meter snöre/band, i beskrivningen om varan står det "längsta sammanhängande längd som går att få är 2 meter", det innebär att du får en hel längd på 2 meter och 1 st enmetersbit.

8.  Hantering av färgade och pläterade metaller.

De delar som säljs hos Made By Roz är antingen silverfärgade eller silverpläterade vi har även ett litet utbud som är guldfärgat eller guldpläterat.

Smycken som inte är tillverkade av ädla metaller slits naturligt med tiden. Har du fått en missfärgning på dina delar? Det är oftast en helt naturlig oxidering, en missfärgning eller fett som blandats med smuts. För att få delarna snygga igen kan du prova att putsa upp dem med en handduk, mikrofiberduk eller använda ett rengöringsmedel avsett för oxiderade/missfärgade delar, så kallad Instant Tarnish Remover.

Delar/smycken reagerar olika på utomstående orsaker som vi inte kan påverka som t ex luft, din kropp etc men för att få dina delar/smycken att hålla sig fina så länge som möjligt rekommenderar vi följande;

- Förvara dina delar/smycken i stängda behållare, helst separerade från varandra blanda alltså inte olika typer av material i samma behållare.

- Delarna/smycken tycker inte om hudlotion, parfym, hårspray eller andra kemikalier. Låt sånt torka innan du börjar arbeta med delarna eller sätter på dig dina smycken.

- Förvara aldrig dina delar/smycken i fuktiga utrymmen så som badrum etc, då kan de lätt missfärgas.

- Direkt vattenkontakt är aldrig bra för dina delar/smycken. Ta av dina
smycken när du är i kontakt med vatten, t ex när du diskar, badar, duschar och tvättar.

- Sov inte med dina smycken, ta av dem på natten och förvara dem helst separerade från varandra.

9.  Bilder och rättigheter.

De bilder som finns vår sida är antingen våra egna eller från våra leverantörer.
I de fall de kommer från en leverantör används de med leverantörens (copyrightinnehavarens) godkännande. För våra egna bilder är vi copyrightsinnehavare.

Vill du som kund använda en av bilder på vår sida för att ex lägga in på en blogg går detta oftast bra men du behöver ett skriftligt tillstånd från oss. Detta innebär att du behöver maila oss på info@madebyroz.se och fråga om det är ok att låna bilden. I mailet anger du vilken bild det gäller och vad du tänker använda den till. Du måste sendan invänta mailsvar från oss med besked om det är ok eller inte att använda bilden.

I de fall du använder bilden i ett blogginlägg är kravet att du länkar till oss antingen i bildtexten eller via bilden.Priserna visas inkl. moms

Nyhetsbrev
Inställningar
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Månadens vara
Månadens vara Berlock... Den här månaden skickar vi med en mix av berlocker ...
0,00kr
Populärt / Nytt
Månadens vara Berlock... Den här månaden skickar vi med en mix av berlocker ...
0,00kr

Bokstäver Vita 100-pack Ca 100 st blandade bokstäver, a-z, i acryl. Mått: 7...
25,00kr

Zip/Blixtlåspåsar 80 ... 50 st återförslutningsbara påsar. Mått: 80 x 120 mm.
23,00kr

Vaxad Creme 6 mm 20-p... Rund glaspärla med vaxöverdrag. Färglagringar kan f...
6,00kr
8,00kr 

Memorywire till armband Memorywire till armband i silverfärgad metall. Diam...
1,00kr

Örhängesstopp 20-pack... Visst är det trist när du upptäcker att du tappat e...
5,00kr

Bokstäver Multi 100-pack Ca 100 st blandade bokstäver i mixade färger och rö...
25,00kr

Reklam
Copyright © Made By Roz